Talkonsulten tilbyder

VI VED IKKE HVAD DU SKAL BRUGE - MEN VI ER RIGTIG GODE TIL AT LYTTE


Er du nyopstartet virksomhed?

 

Der er mange ting der skal være styr på i et firma.
Flere end du måske tror.
Klik på +’et for at læse mere om de forskellige dele og har du
spørgsmål, er du altid velkommen til at give et kald eller sende en mail.


Leverandører / kreditorer

Bogføring af fakturaer fra Leverandører / kreditorer med korrekt datering, hvilket sikrer at dit momsfradrag ligger i den korrekte momsperiode.

Overblik over hvad du skylder dine kreditorer /leverandører og ikke mindst hvornår de skal betales.

Mulighed for at få oversigter over dine køb – månedsvis, kvartalsvis eller årligt. Et godt udgangspunkt for at forhandle rabatter.

Kunder / debitorer

Fakturaer til kunder er forudsætningen for at få penge i kassen, og her kan Talkonsulenten hjælpe på forskellige niveauer, alt efter dine ønsker og behov.

Du skriver en fakturakladde, vi læser den igennem og retter slåfejl og stavefejl inden vi sender fakturaen.

Du ringer og fortæller hvem der skal have en faktura og hvad der skal stå i den, så klarer vi resten. Dette kræver selvfølgelig at vi ikke er mere optaget af andre opgaver end vi kan lægge dem til side for at hjælpe dig.

Opretter du et tilbud til en kunde kan vi på samme måde læse korrektur inden det bliver sendt til kunden og når kunden har accepteret tilbuddet, kan vi opgradere det til en ordrebekræftelse og sende den til kunden. Når arbejdet er udført eller salget gået igennem, kan vi igen opgradere, så ordrebekræftelsen bliver en faktura. Det betyder, at du kun skal skrive tingene én gang.

Løn

Har du medarbejdere er det vigtigt at deres løn er korrekt og kommer til tiden. Talkonsulenten kan hjælpe med lønberegningen i godkendt lønsystem, registrere ferie og sygdom samt sikre, at der er styr på feriepenge, SH opsparing, KM godtgørelse, personalegoder mm.

Har du en syg medarbejder hjælper vi med ansøgningen om dagpengerefusion fra 2. sygedag, hvis du har en sygedagpengeforsikring (§ 55 forsikring), og ellers først efter 3 uger.

Har du lærlinge holder vi styr på AUB, AUR og hvad det ellers hedder, og er lærlingen en voksenlærling, kan vi også hjælpe med ansøgningen om udbetaling af voksen lærlinge tilskud.

En medarbejder med behov for flexjob skal du ikke fravælge på grund af besværlige blanketter og ansøgninger, det kan vi også håndtere for dig.

Moms

Har du styr på hvor meget du skal betale i moms næste gang? Og er du sikker på, at du ikke snyder dig selv?

Lad Talkonsulenten klare din bogføring, så kan du altid få en status over den kommende momsbetaling, så du er forberedt og kan lægge penge til side. Vi sørger også for indberetningen til Skat ud fra den bogførte slags- og købsmoms.

Bank

At banken stemmer, så der i regnskabet er redegjort for alle ud- og indbetalinger er en meget vigtig del. Uanset om du har entreret med en revisor eller ej, så skal banken stemme.

Talkonsulenten sørger for afstemning ud fra filer fra banken, f.eks en gang om måneden, og giver dig besked, hvis der er betalinger, der ikke er dokumenteret med et bilag.

Vil du selv klare betalingerne eller vil du have, at vi lægger fakturaer til betaling og du godkender, skal vi bare have en “kiggeadgang” til firmaets konto. Vil du have at vi lægger til betaling og godkender, er det nødvendigt med an fuld adgang til kontoen.

Andre administrative opgaver

Talkonsulenten kan meget mere end bare bogføring. Er du bedre til at bruge dine hænder end at skrive breve, så få os til at hjælpe dig med den del – du skal bare fortælle os, hvad dit budskab er, så formulerer og sender vi brevet for dig.

Skal du ansætte medarbejdere, hjælper vi gerne med at få udarbejdet stillingsopslag og efterfølgende ansættelseskontrakt og stillingsbeskrivelse.

Har du brug for en kundedatabase, hvor du kan skrive / registrere en mængde informationer om dine kunder har vi redskaber, der kan lette opgaven for dig.